Dri-Fit Ne İşe Yarar

Dri-Fit Ne İşe Yarar

Dri-Fit Ne İşe Yarar

Nike Dri-FIT teknolojisi, kuru kalmaya yardımcı olmak için tasarlanmış yenilikçi bir polyester kumaştır. Böylece rahatlıkla daha uzun süre giyilebilmesi için hazırlanmıştır. Dri-Fit'in benzersiz yüksek performanslı mikro fiber yapısı, terin daha hızla buharlaşmasını sağlamak için teri emerek ve kumaşın yüzeyine dağıtarak vücudun doğal serinleme sistemini destekler.

Dri-Fit giysiler, içlik olarak veya içlerine bir şey giyilmeden kullanıldıkları zaman etkilerini en iyi şekilde gösterirler. Vücutla doğrudan temas etmesi sayesinde vücudun daha kuru kalmasını sağlar. Dri-Fit'in ter kontrolü özellikleri giysinin ömrü boyunca korunur.

Dri-Fit’in vücuda uyum sağlayan kumaş yapısı, en çok ihtiyaç duyulan noktalarda hava akışına olanak tanımak ve vücudun serinlemesini sağlamak için stratejik olarak yerleştirilmiş havalandırma bölgelerine sahiptir. Dri-Fit UV minimum UPF 30 ultraviyole koruması da sağlar; böylece güneşten korunmaya değil sporuna odaklanabilirsin. Dört yöne esneyen dayanıklı ve rahat Dri-Fit kumaşla nemi vücuttan uzaklaştırarak kuru ve serin kalmayı, aynı zamanda özgürce hareket etmeyi sağlar.

Dri-Fit Ürünlerimi Nasıl Yıkamalıyım?

Dri-fit kusursuz bir spor performansı sağlamak amacıyla üretilmiş bir kumaş türüdür. Ancak kumaş bakımına özen gösterilmediğinde etkisini yitirebilmektedir. Bu etkiyi korumak için ürününüzün içinde bulunan yıkama talimatlarını özenle okumanızı tavsiye ederiz. Dri-fit Nasıl Yıkanmalı? sorusu için ise aşağıdaki maddeleri inceleyebilirsiniz.

Renkliler gibi ters yüz ederek, çamaşır makinesinde soğuk suda yıkayın.
Sıvı deterjan yerine toz deterjan kullanın.
Suyunu sıkarak akıtmayın.
Giysileri düşük ısıda kurutun veya asarak kurumaya bırakın. (Şapkalar ve eldivenler yalnızca asarak kurutulmalıdır)
Çamaşır suyu, kurutma kâğıdı veya yumuşatıcı kullanmayın. (Kurutma kâğıdı ya da yumuşatıcı kullandıysanız tekrar yıkayın)
Kuru temizlemeye vermeyin.

Ürününüzün üstünde baskı var ise "Dri-Fit ürününüzü soğuk suda yıkayınız".

Aremspor.com.tr ile Tüm Nike Dri-Fit ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Dri-Fit Ne İşe Yarar
Haziran 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.